وی با اشاره به اینکه برای دستیابی به این هدف برنامههای متنوعی در دستور کار است، گفت: در این راستا شبکه راهیاری این بنیاد در حال رشد است، این شبکه شامل ۱۰ راهیار منطقهای، ۳۰ راهیار استانی و ۴۰۰ راهیار شهرستانی است که برنامههایی برای ارتقای این راهیاران تدوین شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه بهمنظور توانمندسازی ائمه جماعات مساجد برنامههای متعددی در دستور کار است و در تلاش هستیم تا از هر مدل نکتهای استخراج کرده و به مدل جامع توانمندسازی و راهیاری دست یابیم، ابراز کرد: ابتدا باید شبکههای تبلیغی و در رأس آن امامان جماعت را تقویت کنیم.
قائممقام معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی از ارتقای شبکه راهیاری خبر داد و گفت: به دنبال این ارتقاء شبکه ائمه جماعت هم رشد کرده و مسائل و مشکلات محلات به راحتی حل میشود که در گام نخست 4 هزار روحانی مستقر در روستا، یکهزار روحانی مستقر در شهرها و حدود ۴۰۰ روحانی مستقر در حاشیه شهرها خواهیم داشت و این افراد شبکه امامت را تشکیل میدهند و بنا داریم همه امامانی که در مساجد هستند را نیز مخاطب خود قرار دهیم تا ارتقای دستهجمعی محقق شود.
وی بر ضرورت تقویت آموزش روحانیون مستقر تأکید کرد و گفت: ائمه جماعات و روحانیون مستقر نسبت به برقراری تعاملات بیشتر با مردم در روستاها مبادرت داشته باشند. روحانیون مستقر و مبلغین باید فعالیت خود را توسعه دهند و برای برقراری تعاملات بیشتر خود تلاش کنند.
میرمحمدیان به بیانیه دوم انقلاب و تمدنسازی اسلامی اشاره کرد و افزود: مبنای تمدن اسلامی توحیدی است و ائمه جماعات و روحانیون مستقر از عناصر مهم در انقلاب اسلامی هستند و مسئولیت بسیار خطیری در حوزه تمدنسازی دارند. روحانیون برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب تلاش کرده و برنامهریزی و مدیریت لازم را مدنظر قرار دهند.
انتهای پیام