صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۰۶۳۶
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰

سید حامد عاملی، در جلسه هیئت دولت به عنوان استاندار دولت سیزدهم در اردبیل، انتخاب شد.

به گزارش ایکنا از اردبیل، سید حامد عاملی، چهارم مهرماه، در جلسه هیئت دولت به عنوان استاندار دولت سیزدهم در اردبیل، انتخاب و پرونده رایزنی‌ها و طرح گزینه‌های مختلف بسته شد.

گفتنی است؛ عاملی دارای تحصیلات کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی اصفهان، کارشناسی ارشد و دکترای علوم ارتباطات از واحد علوم و تحقیقات تهران است.

همچنین وی قائم مقام و معاون مالی-اداری حوزه هنری استان اردبیل، مشاور استاندار و دبیر ستاد تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری استان اردبیل، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل، معاون برنامه‌ریزی استانداری اردبیل و دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را در کارنامه خود دارد.

سیدحامد عاملی همچنین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل و عضو موظف هیئت مدیره و معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی‌های کشور را نیز عهده‌دار بوده است.

انتهای پیام