صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۲۴۷۸
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۰

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: درآمد موقوفات قرآنی زنجان سالانه 5 میلیون تومان هم نیست و کفاف اجرای برنامه‌های قرآنی را نمی‌دهد.

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام سیدموسی موسوی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان، ۱۲ مهرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که همواره در اوقاف پیگیر آن هستیم، ترویج فرهنگ توسعه وقف قرآنی است؛ چراکه پرداختن به موضوعات قرآنی جامعه را از آسیب‌های اجتماعی مصون می‌دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد موقوفات قرآنی در استان زنجان بسیار اندک است، ابراز کرد: درآمد موقوفات قرآنی استان زنجان سالانه 5 میلیون تومان هم نمی‌شود و لازم خیران به وقف‌های قرآنی تشویق شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه 60 درصد موقوفات زنجان در قالب تعزیه‌داری است، بیان کرد: متاسفانه امروز ما درآمدی از موقوفات قرآنی نداریم که به یک محفل یا مجلس قرآنی کمک کنیم. درآمد موقوفات قرآنی آنقدر ناچیز است که حتی اوقاف پول خرید قرآن را هم ندارد که در بقاع متبرکه یا مساجد از آن استفاده شود.

موسوی با بیان اینکه اخیرا یکی از علمای زنجانی کل کتاب‌های حوزوی و تخصصی خود را وقف کرد، افزود: از شهروندان و خیران انتظار داریم به سمت موقوفات قرآنی بیایند و در این حوزه بیشتر مشارکت کنند تا از آن برای رفع نیازهای جامعه در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استفاده شود.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اشاره به اینکه وقف یک امر ماندگار است که آثار آن حتی پس از مرگ افراد هم باقی می‌ماند، گفت: از خیران و شهروندان انتظار داریم که با بررسی مشکلات وقف کنند. یکی از راه‏‌های ترویج فرهنگ قرآنی و مذهبی در جامعه، ایجاد وقف‏‌های جدید با نیت‏‌های قرآنی است، لذا باید از ظرفیت‌های مغفول وقف برای گسترش فعالیت‌های قرآنی در جامعه استفاده کنیم.

انتهای پیام