صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۳۳۷۶
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴

امروزه از دید برخی کودکان و نوجوانان، فضای مجازی با شهربازی تفاوتی ندارد و در این فضا دنبال سرگرمی و تفریح هستند، اما باید کم‌کم با کارکرد‌های مفید و آموزنده رسانه‌ها هم آشنا شوند.

به گزارش ایکنا، از نگاه بسیاری از بچه‌های امروزی، تلفن همراه و فضای مجازی با شهربازی تفاوتی نمی‌کند. آن‌ها فقط در دنیای رسانه‌ها دنبال سرگرمی و تفریح هستند. اگرچه استفاده تفریحی از رسانه‌ها اشکالی ندارد، اما بچه‌ها باید کم‌کم با کارکرد‌های مفید و آموزنده رسانه‌ها هم آشنا شوند. شما به‌عنوان والدین در این مسیر می‌توانید کمی سرگرم آموزی هم به سبد مصرف رسانه‌ای بچه‌ها اضافه کنید. توصیه‌های ما می‌تواند شما را در این مسیر کمک کند.

می‌توانید یک‌چهارم زمان بازی‌های دیجیتال بچه‌ها را به بازی‌های آموزشی اختصاص دهید. برای بازی‌های سودمند و آموزشی راهنما‌های خوبی در فضای مجازی وجود دارد. تماشای فیلم‌های مستند و علمی هم بسیار مفید است. بهتر است زمانی را به همراه بچه‌ها به تماشای فیلم‌های مستند و علمی تلویزیون اختصاص داده و درباره محتوای برنامه‌ها باهم گفتگو کنید.

یکی از ویژگی‌های تلفن‌های هوشمند وجود برنامک‌های آموزنده است. این برنامک‌های آموزنده می‌تواند بچه‌ها را با پدیده‌های طبیعی، مردم جهان و علوم دیگر آشنا کند. راهکار دیگر این است که غیر از کتاب‌های داستانی، قالب‌های دیگری مانند دانشنامه‌های تصویری، زندگینامه‌ها و سفرنامه‌ها وجود دارد که علاوه بر سرگرم‌کنندگی می‌تواند پای مطالعه را به سبد مصرف رسانه‌ای فرزندانتان باز کند.

همچنین، مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به تهیه کلیپ‌هایی با موضوع فضای مجازی و سواد رسانه‌ای کرده است که در ادامه می‌بینید.
 
انتهای پیام