صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۴۲۵۵
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۱

فرماندار اردبیل، گفت: تاکنون 531 هزار دز واکسن کرونا در شهرستان اردبیل تزریق شده که 75 درصد جمعیت شهرستان را شامل می‌شود.

به گزارش ایکنا از اردبیل، مسعود امامی‌یگانه، فرماندار شهرستان اردبیل، 20 مهرماه، در بازدید از مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در اردبیل، اظهار کرد: تاکنون 531 هزار دز واکسن کرونا درشهرستان اردبیل تزریق شده است که 75 درصد جمعیت شهرستان را شامل می‌شود.

وی گفت: 60 درصد دانش‌آموزان شهرستان هم تحت پوشش تزریق واکسن کرونا قرار گرفته‌اند.

فرماندار اردبیل، ادامه داد: از لحاظ تامین واکسن کرونا مشکلی وجود ندارد و از افراد باقی مانده که واکسن کرونا تزریق نکرده‌‌اند تقاضا داریم برای سلامتی خود و خانواده‌هایشان نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

امامی‌یگانه گفت: تزریق واکسن کرونا به افراد بالای 12 سال در مراکز تجمیعی و جامع سلامت بهداشت انجام می‌شود و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

وی تصریح کرد: با وجود شتاب گرفتن تزریق واکسن کرونا از اقشار مختلف مردم تقاضا داریم همچنان نسبت به زدن ماسک و رعایت دستوراالعمل‌های بهداشتی پای‌بند باشند.

انتهای پیام