صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۴۲۷۸
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲

فیشینگ یک روش کلاهبرداری و سرقت اینترنتی است که در آن هکر سعی می‌کند اطلاعات و رمزهای عبور کاربران را سرقت کند.

به گزارش ایکنا، فیشینگ یک روش کلاهبرداری و سرقت اینترنتی است که در آن هکر سعی می‌کند اطلاعات و رمزهای عبور شما را سرقت کند. فیشینگ انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها از طریق ایمیل است. در این شیوه کلاهبردار با ارسال ایمیل‌های فریبنده به قربانی‌هایش سعی می‌کند آن‌ها را مجاب کند که اطلاعات بانکی‌شان را وارد کنند.

به‌عنوان مثال طوری نشان می‌دهد که این ایمیل از طرف بانک ارسال شده و باید اطلاعات بانکی‌اش را بفرستد یا اینکه در ایمیل‌ها شما را با وعده‌هایی مانند اینترنت رایگان، تخفیف‌های عجیب و باورنکردنی یا برنده شدن، به سمت سایت‌های مخرب می‌برند؛ در حالیکه شما فکر می‌کنید این ایمیل از طرف سایت یک بانک یا سازمان معتبر است.

بهترین کار این است که وقتی ایمیل مشکوکی برایتان آمد، از خودتان بپرسید آیا منتظر چنین ایمیلی بودید؟ سعی کنید برای ورود به سایت مورد نظر روی لینک‌های ایمیل شده کلیک نکنید، بلکه مستقیماً به سایت اصلی بروید و همان‌جا نام کاربری و رمزتان را وارد کنید.

به ایمیل‌های مشکوک جواب ندهید و هیچ‌وقت پیوست‌های آن‌ها را باز نکنید. همیشه یادتان باشد که هیچ شرکت، سازمان یا نهاد معتبری از طریق ایمیل از شما نمی‌خواهد که اطلاعات کاربری خود را در اختیارشان بگذارید.

همچنین، مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به تهیه کلیپ‌هایی با موضوع فضای مجازی و سواد رسانه‌ای کرده است که در ادامه می‌بینید:

انتهای پیام