به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام یاسین حسینآبادی، معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران، امروز در نشست خبری هزار و صدو هشتاد و سومین سالروز امامت حضرت بقیةالله الاعظم(عج) که در سالن جلسات مسجد جمکران برگزار شد، ضمن تببین برنامههای این ایام، اظهار کرد: ظرفیت ۲۰ میلیون زائر در طول سال و توسعه فضایی و معنوی مسجد جمکران از برکات انقلاب اسلامی است.
وی افزود: از سال ۱۳۹۲ به دستور تولیت مسجد، برای فعالیتهای فرهنگی در هشت ساحت برنامه تعیین شد و در این زمینه مراسم و مناسک مسجد جمکران توسعه بیشتری پیدا کرد.
معاون فرهنگی مسجد جمکران گفت: مناسبتهای نیمه شعبان، فاطمیه و ... قبل از کرونا توسعه بالایی پیدا کرده بود؛ توسعه مناسک عبادی مسجد هم از دیگر فعالیتهای فرهنگی بود.
وی اضافه کرد: توسعه خدمات اجتماعی و توجه ویژه به مجاورین مسجد جمکران هم از امور دیگر بود و در این راستا از ابتدای کرونا قرارگاه گامی به سوی جامعه مهدوی شکل گرفت که منشأ خدمات زیادی در استانهای مختلف و مخصوصاً محله جمکران بود.
حجتالاسلام حسینآبادی مطرح کرد: یکی از کمیتههای قرارگاه مذکور کمیته محرومیتزدایی بود که از بخشهای فرهنگی تا حوزههای معیشتی خدمات ارائه میکرد.
وی اظهارکرد: توسعه ارتباطات فرهنگی و تشکیل کارگروه مهدویت ذیل شورای فرهنگ عمومی استان قم از دیگر کارها بود و ما در پی این هستیم در تمامی استانها کارگروه مهدویت ذیل شوراهای عمومی شکل بگیرد؛ چرا که این حوزه نیازمند کارهای بسیار زیادی است.
معاون فرهنگی مسجد جمکران یادآور شد: از نهمربیع الاول سال ۱۳۹۸ کمپینی از سوی مسجد جمکران راهاندازی شد و در طول این مدت کمپین «همدلی برای ظهور» هم با حمایت همه اقشار مردمی رقم خورد که اتفاق بسیار خوبی بود.
وی بیان کرد: محور برنامههای مسجد جمکران، همدلی برای ظهور بوده و همه ما در هر صنف و پیشهای که هستیم میتوانیم خادم حضرت بقیةالله(عج) باشیم و در این راستا با گرهگشایی از دیگران میتوانیم ظهور را نزدیک کنیم.
حسینآبادی خاطرنشان کرد: یکی از نقاط مفقود در مسیر ظهور و مهدویت همدلی بین مسلمانان است و به همین دلیل محور امور همدلی است؛ مفهوم خدمت باید اینگونه توسعه پیدا کند که هر کسی بتواند در محل زندگی خود و بدون مراجعه به مسجد جمکران برای امام زمان(عج) قدم بردارد.
وی در ادامه به برنامههای این مسجد به مناسبت نهم ربیع الاول اشاره کرد و گفت: برنامههای ۹ ربیع الاول مسجد جمکران از امروز سه شنبه تا شام شنبه برگزار خواهد شد و در این ایام، شهادت امام حسن عسکری(ع) تا سالروز امامت امام زمان(عج) را خواهیم داشت و تا عصر جمعه برنامه عزاداری و از شام جمعه برنامه عید امامت خواهد بود.
معاون فرهنگی مسجد جمکران اضافه کرد: برنامه صبحگاه مشترک که هر ساله صبح نهم ربیع الاول برگزار میشد، در سال جاری به صورت حضوری برگزار نمیشود و به جای آن آئین خطبه خوانی خادمین و تعویض پرچم را در دستور کار خواهیم داشت.
وی ادامه داد: عصر نهم ربیع الاول برنامه سخنرانی و مدیحه سرایی و شام آن برنامه قرآنخوانی برگزار میشود؛ در بین همین برنامهها، حضور وزیر ورزش و جوانان و ورزشکاران قمی را در مسجد جمکران خواهیم داشت.
حجتالاسلام حسینآبادی با اشاره به برنامههای پیش رو ابراز کرد: برگزاری جشنواره حضرت مهدی(عج) با مشارکت کودکان، اختتامیه سوگواره تکیه بهشتی، جشنواره دوست خوب من، دومین دوره جشنواره بازی و همدلی، همایش آرامش و سلامت ویژه خانوادههای خادمین و مجاورین مسجد جمکران، همایش نرجسانه با حضور بانوان فعال در عرصه مهدویت، کارگاههای مختلف آموزشی با محوریت معارف مهدوی، جشنواره مهدویت با حضور ایدههای مهدوی و انجام تمهید برای کارکنان بخشهای مختلف جهت تجدید عهد با امام زمان(عج) از برنامههای ویژه این ایام خواهد بود.
وی مطرح کرد: راهاندازی تلویزیون اینترنتی جمکران تی وی و حضور شبکههای مختلف تلویزیونی در مسجد جمکران نیز انجام خواهد شد.
معاون فرهنگی مسجد جمکران تصریح کرد: در ایام نیمه شعبان یک رزمایش ویژه برای مواسات و همدلی برگزار میشود.
وی افزود: ستاد بینالملل مهدویت با دبیری و محوریت مسجد جمکران و با حضور نهادهای بین المللی برگزار شد که ۶۰ کارویژه تعیین شد که تنظیم سند رواج فرهنگ مهدویت در جهان، برگزاری نیمه شعبان در سطح جهانی و ... از نمونههای کارویژههای ستاد بینالملل است.
حجتالاسلام حسینآبادی تأکید کرد: در آیندهای نزدیک برنامهای با موضوع «مهدویت نقطه اتصال جهان اسلام» با محوریت حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.
یادآور میشود، در پایان نشست از چهار عنوان کتاب سفیر دوازدهم، آخرین آفتاب، دیدار به وقت باران و طاووس مستور رونمایی شد.
انتهای پیام