صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۵۵۲۱
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۱

وزارت کشور فرانسه از رصد فعالیت تعدادی از فعالان مسلمان این کشور در شبکه‌های اجتماعی خبر داده و مدعی نفرت‌پراکنی آن‌ها شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از تی ار تی عربی، واحد گفتمان جمهوری‌خواهی در وزارت کشور فرانسه، تصریح کرده است که پس از قتل ساموئل باتی، استاد تاریخ و جغرافیا در 16 اکتبر 2020، حدود بیست نویسنده محتوا، افراد یا سازمان‌ها به فرانسوی‌زبان، به طور خاص اقدام به نفرت‌پراکنی کرده‌اند و به گفته یک منبع از وزارت کشور، این اظهارات از جنبش‌های تجزیه‌طلبانه سرچشمه گرفته است. این واحد برای مبارزه با آنچه که پاریس آن را افراط‌گرایی اسلامی می‌نامد، ایجاد شده است.

مارلین شیاپا، وزیر شهروندی فرانسه روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به کمپین آنلاینی که علیه معلم مقتول بر اساس اطلاعات غلط ارائه‌شده از سوی دانش‌آموزی در مدرسه‌اش شکل گرفته بود، تصریح کرد که قتل ساموئل باتی ضرورت اقدام در شبکه‌های اجتماعی را تقویت کرد.

وی افزود ما باید به این اظهارات پاسخ دهیم و به جوانانی که در شبکه‌های اجتماعی در معرض اطلاعات غلط قرار دارند کمک کنیم تا با تولید محتوای پاکیزه که ارزش‌های جمهوری را ترویج می‌کند، از آزادی اراده خود استفاده کنند.

وظیفه واحد گفتمان جمهوری که تیمی متشکل از 15 نفر بوده، نظارت، پاسخ به مطالب افراط‌گرایانه و ارائه آموزش از طریق انتشار مطالب در توییتر، فیس‌بوک، اینستاگرام و تیک توک است.

وزارت کشور فرانسه تأکید کرده است که لازم است به نسل‌های جدید و همچنین نسل‌های دیگر نیز دسترسی داشته و به آن‌ها توجه کنیم، چرا که امروز همه نظرات خود را از طریق شبکه‌های اجتماعی شکل می‌دهند.

اقدامات این واحد بر تهدید فوری افراط‌گرایی اسلامی و سایر اشکال تجزیه‌طلبی، مانند راست افراطی متمرکز است.

انتهای پیام