صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۶۵۶۲
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۶
مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی:

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه 500 نفر در راستای فعالیت قرارگاه جهادگران قرآنی خراسان‌جنوبی مباحث قرآنی را فراگرفتند، اظهار کرد: ظرفیت‌های بسیاری به خصوص در روستاها هستند که آماده فراگیری آموزرش قرآن هستند، اما شاید درست دیده نشده‌اند؛ در واقع ما به دنبال درست دیده شدن این پتانسیل‌ها و تبدیل آن‌ها به مرجع آموزشی هستیم.

به گزارش ایکنا، به نقل از بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی، مهدی هنری، مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی شب، 27 مهرماه در سخنانی گفت: از ابتدای راه‌اندازی قرارگاه جهادگران قرآنی در خراسان‌جنوبی، ۲۷۰ جهادگر در قالب ۴۵ گروه جهادی با حضور در مناطق محروم به آموزش مباحث قرآنی پرداختند.

وی با بیان اینکه در این دوره‌ها ۵۰۰ نفر مباحثی چون حفظ، ترتیل، قرائت و روخوانی قرآن را فراگرفتند، افزود: قرارگاه جهادگران قرآنی در خراسان‌جنوبی با انعقاد تفاهم‌نامه بین سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان بسیج سازندگی استان با هدف گسترش فرهنگ قرآنی بین مردم، قرآنی کردن گروه‌های جهادی و مؤسساتی که در حوزه‌های قرآنی با مجموعه دارالقرآن‌الکریم همکاری داشته‌اند، راه‌اندازی شد.

هنری بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، گروه‌های سازمان تبلیغات اسلامی و گروه‌های جهادی که زمینه آموزش قرآن دارند، در سامانه اطلس جهادی با عنوان گروه‌های جهادی قرآن ثبت می‌شوند.

وی یادآور شد: وقتی که ظرفیتی چون جهادگران جوان و افرادی که بدون هیچ چشمداشتی فعالیت می‌کنند و از هرچه که استعداد دارند، برای کار و فعالیت می‌گذارند، داریم چرا این استعدادها را در زمینه قرآنی به کار نبریم؛ حال آنکه ظرفیت‌های بسیاری به خصوص در روستاها هستند که آماده فراگیری آموزرش قرآن هستند اما شاید درست دیده نشده‌اند؛ در واقع ما به دنبال درست دیده شدن این پتانسیل‌ها و تبدیل آن‌ها به مرجع آموزشی هستیم.

انتهای پیام