صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۷۰۳۵
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۵
رئیس‌جمهور:

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: درصدد هستیم تا ظرفیت‌های مهم استان اردبیل را رونق بخشیم، چراکه به‌عنوان قطب کشاورزی باید به این استان توجه شود.

به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، 30 مهرماه، در بدو ورود به فرودگاه پارس‌آباد، اظهار کرد: استان اردبیل قطب کشاورزی است و یکی از ویژگی‌های این سرزمین این است که ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد که می‌توان به خاک حاصلخیز، آب و هوای مناسب اشاره کرد.

وی بیان کرد: از اهم موارد می‌توان به صنایع تکمیلی، چرخش ارزش افزوده و صنایع تبدیلی اشاره کرد که با استفاده از نظرات مسئولان و مقام معظم رهبری مدیران پرتلاش استان و صاحب‌نظران محقق خواهد شد و امیدواریم بتوانیم برای مدت کوتاه و برای میان‌مدت نیز برنامه داشته باشیم.

رئیس‌جمهور گفت: درصدد هستیم تا ظرفیت‌های مهم استان را رونق بخشیم، چراکه به‌عنوان قطب کشاورزی باید به این استان توجه شود و وضعیت کشاورزی متحول شود که امیدواریم ظرفیت گردشگری نیز در این استان مورد توجه باشد.

انتهای پیام