صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۸۴۲۳
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵

استاندار قم با اشاره به اینکه نهادهای تأثیرگذار و افراد یکه دارای نفوذ کلام هستند با روشنگری شبهات مربوط به واکسن را پاسخ دهند، گفت: درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی قم در سطح کشور نمونه و شاخص است، اما میزان واکسیناسیون در این استان اصلا رضایت‌بخش نیست و جایگاه مطلوبی نداریم.

به گزارش ایکنا از قم، بهرام سرمست، استاندار قم در یکصدودهمین جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا، امروز، پنجم آبان‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: تعطیلی مراکز واکسیناسیون بار منفی در بین مردم دارد و تا رسیدن درصد پوشش واکسیناسیون قم به میانگین کشوری نباید تعطیل شود.

وی ادامه داد: طبق برآورده‌های انجام شده، قم تا پایان آذرماه سال جاری از مرز واکسیناسیون ۷۰ درصدی عبور می‌کند.

سرمست بیان کرد: مخالفان واکسن در قم به‌شدت در اقلیت هستند، اما لازم است تا نهادهای تأثیرگذار و افراد که دارای نفوذ کلام هستند با روشنگری، شبهات مربوط به واکسن را پاسخ دهند.

وی اضافه کرد: قم استانی است که در طول دوران شیوع کرونا بیشترین استفاده را از ظرفیت خیرین سلامت داشته و بخشی از پشتیبانی از مراکز واکسیناسیون توسط این افراد صورت گرفته است.

استاندار قم تصریح کرد: هدف قم از تسریع در واکسیناسیون دانش‌آموزی ایجاد بستر لازم و مطمئن برای بازگشایی حضوری مدارس است؛ آموزش و پرورش استان قم برای تسریع در روند واکسیناسیون باید تدابیر دیگری اندیشیده و شرایط را برای بازگشایی مدارس فراهم کند و هم‌اکنون واکسینه شدن ۶۰ هزار نفری دانش‌آموزان قم رضایت‌بخش نیست.

سرمست اظهار کرد: یکی از دلایل عقب‌افتادگی قم از میانگین کشوری افت در واکسیناسیون گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال است که دانش‌آموزان را شامل می‌شود.

وی یادآور شد: اصناف و کسبه قم باید کارت دریافت هر دُز واکسن خود را در محل کار خود برای اطمینان بیشتر شهروندان نصب کنند.

انتهای پیام