صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۹۵۶۶
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۴

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی گفت: طی ۱۰ سال گذشته، سه هزار و 800 نفر حافظ قرآن در برنامه‌های حفظ قرآن کریم عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی خراسان‌جنوبی تربیت شدند.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام محمدرضا عبداللهی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی، 9 آبان‌ماه در افتتاحیه مسابقات استانی قرآن کریم کارکنان فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی تاکنون مقام‌های خوبی را کسب کرده و در سطح ملی نیز جزء استان‌های برتر در زمینه حفظ قرآن و رویکردهای قرآنی است؛ همچنین این نهاد هر سال از سوی سازمان تبلیغات اسلامی به‌عنوان دستگاه برتر در رویکردهای قرآنی معرفی می‌شود.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم سرمایه انسانی ما حفظ شود باید در مقابل وسوسه‌ها و توطئه‌های شیطان آنها را واکسینه کنیم که بهترین راه بهره‌گیری از آموزه‌های قرآنی است.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارکنان نیروی انتظامی با توجه به تنوع مأموریت‌ها بیش از قشرهای دیگر جامعه نیاز دارند که خود را در پناه قرآن کریم قرار داده و صیانت شوند تا جامعه را صیانت کنند، افزود: شرکت‌کنندگان در این مسابقات در هشت رشته قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ سه جزء، پنج جزء، ۱۰ جزء، درک مفاهیم سطحی یک و سطح ۲ و اذان با یکدیگر رقابت می‌کنند.

عبداللهی با بیان اینکه مسابقات استانی قرآن کریم کارکنان فرماندهی انتظامی استان با حضور ۲۵۰ نفر از آقایان و بانوان این نیرو در بیرجند برگزار شد، تصریح کرد: در این مسابقات شرکت‌کنندگانی از فرماندهی مرزبانی، مرکز آموزش مرزبانی محمد رسول‌الله(ص) بیرجند، یگان ویژه و شهرستان تابعه استان حضور دارند و نفرات برتر مرحله استانی به بیست و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ناجا اعزام می‌شوند.

انتهای پیام