به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، آیتاللهالعظمی سیدمحمدتقی مدرسی از مراجع معظم تقلید شیعیان در کربلای معلی، 14 آبانماه با صدور پیامی مردم افغانستان را به همدلی و همکاری با یکدیگر جهت عبور از شرایط سخت کنونی دعوت کرد. متن پیام به این شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ
سلام خدا بر ملت شریف و صبور افغانستان
شما ملت غیور امروز در بوته امتحان الهی قرار گرفتهاید و به مشیت خداوند مقتدر، با استعانه و توکل و صبر و نیایش، انشاءالله این مرحله سخت را پشت سر خواهید گذاشت. سزاوار است که در پناه حضرت ولی الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف، به رهبری علمای اعلام و با همدلی و همدردی و همکاری با یکدیگر، با تمام توان در رفع کمبودها و کمک به هموطنان خود کوشش کنید.
در مرحله اول با کمک رساندن به مهاجرین جدید که امروز از کشور خود هجرت میکنند. شما روزی مانند آنان در شرایط تلخ هجرت بودید و این تلخیها را تجربه نمودید؛ توجه بفرمایید که باید در آغوش گرم خود مهاجرین را پناه دهید. باشد که مقداری از رنج و سختی آنها کاسته شود.
در مرحله دوم هر که حسب توان خود به هموطنان داخل افغانستان کمک کند و به خصوص خویشاوندان محترم خود را فراموش نکند.
علمای گرامی، خطبای عزیز و فرهیختگان محترم همه یاری کنید تا انشاءالله از این رهگذر عبور کنیم.
والسلام علیکم ورحمة الله
کربلای معلا
۲۹ ربیع الاول ۱۴۴۳
سیدمحمدتقی مدرسی»
امیرمحسن سلطان احمدی
انتهای پیام