صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۱۴۸۸
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲

کتابخانه فرهنگسرای سرو پس از مدت‌ها که به دلیل کرونا تعطیل بود، بازگشایی شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۶، کتابخانه فرهنگسرای سرو پس از مدت‌ها تعطیلی به‌دلیل همه‌گیری کرونا در کشور، به روی علاقه‌مندان باز شد و پذیرای اهالی فرهنگ و کتابخوان‌ها است.

کتابخانه فرهنگسرای سرو با بهره‌گیری از بخش‌های متعدد خدمات متنوعی را به شهروندان ارائه می‌دهد. خدماتی نظیر سالن‌هـای مطالعه آقـایان و خـانم‌هـا، بخش وی آی پی (VIP) شـامل اتاق‌های پـژوهشی و میزهای پـژوهشی، بخش کـودک و نـوجـوان، بخش مـرجـع، نشـریـات و کتب کمک آمـوزشی، بخش امـانت کتـاب، کمد امانت کتاب و... از جمله مهمترین فعالیت‌های این مرکز است.

در بخش دیگری از این کتابخانه کتابهایی با موضوع عفاف و حجاب به‌همراه تصاویر و مشخصات تهیه شده‌ و در اختیار عموم قرار دارد.

علاقه‌مندان برای اطلاع از فعالیت‌های کتابخانه به صفحه مجازی کتابخانه سرو در اینستاگرام به نشانی @ketabkhanehsarv  مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88881879 تماس بگیرند.

منصوره مرادی‌نیا
انتهای پیام