صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۴۱۲۱
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۱

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت همه توان خود را برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری بر پایه قرآن و عترت به‌کار گرفته و در زمینه آموزش قرآن و فعال کردن موسسات قرآنی نیز برنامه‌هایی در دستور کار است.

اصغر امیرنیا، سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ظهر امروز، 26 آبان‌ماه در حاشیه برنامه پاسخگویی به شکایات مردمی در آستانه سفر رئیس‌جمهور به زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جاری کردن معنویت در جامعه یکی از ماهیت‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است از همین‌رو این وزارتخانه با در نظر داشتن آموزه‌های قرآنی این راهبرد را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به اینکه ذات انقلاب ما بر پایه فرهنگ دینی و قرآنی است، ابراز کرد: قرآن برای همه ابعاد زندگی بشر برنامه ارائه کرده است و در همه اموری که بشر از پاسخ به آن عاجز است، می‌توان به قرآن و سیره ائمه اطهار(ع) مراجعه کرد، بنابراین باید همه فعالیت‌های حوزه فرهنگ و هنر بوی قرآنی داشته باشیم.

این مسئول با اشاره به اینکه برخی از فعالیت‌های قرآنی به دلیل جابه‌جایی دولت کمرنگ شده بود، بیان کرد: دولت همه توان خود را برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری بر پایه قرآن و عترت به‌کار گرفته و این برنامه‌ها با جدیت دنبال می‌شود. برگزاری جشنواره آیات و برنامه‌های هفته قرآن و عترت از جمله طرح‌های مهم است و در زمینه آموزش قرآن و فعال کردن مؤسسات قرآنی نیز برنامه‌هایی در دستور کار است.

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه فلسفه وجودی معاونت قرآن و عترت و کانون‌های مساجد، هدایت و راهنمایی مردم به  سمت معنویت و بهره‌گیری از آموزه‌های دینی است، یادآور شد: پیوند خوبی بین معاونت قرآن و عترت و کانون‌های مساجد شکل گرفته است و بسیاری از کارشناسان ما در کانون‌های مساجد با مساجد و جامعه قرآن در ارتباط هستند و می‌توانند نیازهای جامعه قرآنی را شناسایی کنند.

وی با تأکید بر اینکه جامعه قرآنی نباید تنها به قرائت و آموزش تفسیر اکتفا کنند، ادامه داد: اگر آموزه‌های قرآنی در جامعه ساری و جاری نشود اثرگذار نخواهد بود. مردم، هنر و ذات این انقلاب پاک و دینی است و اگر این تذکرات از سوی جامعه قرآنی و بزرگان دین ما در اختیار تمام اقشار قرار گیرد، آموزه‌های قرآنی و نمود دینی آن را در همه جا خواهیم دید.

انتهای پیام