صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۴۲۹۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵

بیشتر فیلترشکن‌ها برای سوءاستفاده طراحی شده‌اند پس برای محافظت از خودتان هنگام استفاده از درگاه‌های بانکی، همراه بانک‌ها و جاهایی که اطلاعات مهمی در آن دارید هرگز از فیلترشکن استفاده نکنید.

به گزارش ایکنا در ایران فضای مجازی پالایش شده است اما نصب فیلترشکن‌ها باعث می‌شود امنیت محتوایی آن از بین برود و مخصوصاً افراد کم‌سن و سال به محتواهای غیراخلاقی و خشونت‌آمیز دسترسی پیدا کنند.

این مسئله پیامدهای جبران‌ناپذیری بر روح و روان آنها می‌گذارد، اما اینها همه خطرات فیلترشکن‌ها نیست. واقعیت این است که بیشتر فیلترشکن‌ها برای سوءاستفاده طراحی شده‌اند.

هر نرم‌افزاری که نصب می‌کنید از شما دسترسی‌های خاصی می‌خواهد، اما اکثر ما بدون توجه به اینکه آن دسترسی‌ها چه هستند همه را قبول می‌کنیم تا نرم‌افزار زودتر نصب شود و شروع به کار کند.

درست مثل اینکه از یک مغازه خرید می‌کنید و فروشنده از شما می‌خواهد شماره تلفن خود، آشنایان و نشانی و کارت ملی و حتی آلبوم خانوادگی‌تان را در اختیارش بگذارید مشخص است که شما هیچ‌وقت این کار را انجام نمی‌دهید ولی به یک نرم‌افزار که نمی‌دانید هدفش چیست اعتماد می‌کنید و این دسترسی‌ها را به آن می‌دهید.

برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی حداقل‌ترین کار ممکن این است که هنگام استفاده از درگاه‌های بانکی، همراه بانک‌ها و جاهایی که اطلاعات مهمی در آن دارید هرگز از فیلترشکن استفاده نکنید.

در همین راستا مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به تهیه کلیپ‌هایی با موضوع فضای مجازی و سواد رسانه‌ای کرده است که در ادامه می‌بینید.

انتهای پیام