صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۵۹۶۷
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰

ویژه برنامه پایش با موضوع «نقش علوم شناختی در اثرگذاری محتوای رسانه‌ای» چهارم آذرماه، برگزار و از رادیو گفت‌وگو پخش می‌شود.

به گزارش ایکنا، ویژه برنامه پایش رادیو گفت‌وگو فردا پنج‌شنبه چهارم آذر ماه ساعت 8:30 با موضوع «نقش علوم شناختی در اثرگذاری محتوای رسانه‌ای» برگزار می‌شود.

این برنامه با حضور حسین محجوب، عضو هیئت علمی دانشگاه هوایی شهید ستاری و عضو گروه حافظه و فراشناخت دانشگاه استکهلم به عنوان کارشناس برنامه و سارا میرقاسمی، مدرس و پژوهشگر حوزه سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی به عنوان کارشناس مجری برنامه برگزار می‌شود. سیما غفاری، تهیه‌کنندگی و مرتضی چشمه‌نور، سردبیری آن را بر عهده دارند.

پخش تصویری این برنامه را می‌توانید از طریق سایت RADIOGOFTOGOO.IR  مشاهده کنید و یا از طریق رادیو گفت‌وگو موج FM ردیف 5/103 شنونده آن باشید.

انتهای پیام