وی با اشاره به اینکه مرحله کشوری این مسابقات در دیماه به میزبانی زنجان برگزار خواهد شد، ابراز کرد: این جشنواره به صورت مجازی تدارک دیده شده و تا کنون 6000 نفر از سراسر کشور برای شرکت در این جشنواره نامنویسی کردند.
این مسئول بیان کرد: این جشنواره دارای بخشهای متنوعی مثل آوایی، معارفی، هنری، پژوهشی و معارفی است که هر کدام از این بخشها رشتههای متعددی را در خود جای داده است. برای مثال در بخش آوایی رشتههای قرائت، حفظ و ترتیل پیشبینی شده است. شعر، داستان کوتاه، آثار هنری، صنایع دستی، منبت، معرق و فرشبافی نیز از رشتههای بخش هنری هستند.
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیامنور استان زنجان مقالهنویسی، تألیف و ترجمه کتاب را از رشتههای بخش پژوهشی برشمرد و گفت: در بخش فناوری نیز تولید نرمافزارهای قرآنی ویژه رایانه و تلفن همراه و تولید ایدهها و استارتآپهای قرآنی مد نظر برگزارکنندگان جشنواره است.
وی با اشاره به اینکه ثبتنام این جشنواره تا 10 آذرماه ادامه دارد و تقاضا داریم علاقهمندان در روزهای باقیمانده آمادگی خود را اعلام کنند، تصریح کرد: برگزیدگان این جشنواره به جشنواره ملی قرآن و عترت سراسر کشور راه مییابند.
حاجعلیاکبری یادآور شد: همچنین در هفته قرآن و عترت کارگاه تخصصی معماری تلاوت ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه پیامنور برگزار شد که در این کارگاه احمد ابوالقاسمی، داور و قاری بینالمللی قرآن کریم به تلاوت معناگرا تأکید کرد.
انتهای پیام