مدیر حوزههای علمیه در ادامه با بیان اینکه بر اساس آمایش حوزههای علمیه برای هر هزار نفر یک مسجد تراز با تمام شاخصهای برجسته برنامهریزی شده است، اظهار کرد: قم باید در رونق بخشی و فعالیت مساجد الگویی برای تمام کشور باشد.
امام جمعه قم با بیان اینکه در شهر قم، نباید هیچ روستا و حاشیه شهری بدون مسجد و امام جماعت باشد، یادآوری کرد: حوزههای علمیه و سازمان تبلیغات ضمن شناسایی بسترها، نقیصه فقدان مسجد و حضور ائمه جماعات در محلات استان برطرف شود.
وی با تأکید بر اینکه نباید هیچ مدرسهای از جمله مدارس متوسطه دور از برپایی اقامه نماز جماعت و بدون امام جماعت باشد، یادآور شد: باید روحانیون آموزش دیده خوش سلیقه و مستعدی برای حضور در مدارس تربیت و کارگروه تخصصی بدین منظور تشکیل شود.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه، بر اهمیت تخصیص بخش ویژه نماز در کتاب سال حوزه تاکید ورزید و ابراز کرد: درختواره رشتههای حوزه بستری است که که چندین رشته مربوط به عبادت، نماز و نیایش در آن دیده شده است، عملیاتیسازی آن نیازمند توجه ویژه و توسعه دانشی در این عرصه است.
وی بر لزوم توجه به نحوه مسجد پایه کردن اجتماعات تأکید و اظهار کرد: با توجه به اهمیت عمقبخشی به فعالیتها نیاز است تا دو کمیته فنی و زیرساختی و نیز کارگروه محتوا و برنامهریزی تأسیس و نهادهای فرهنگی و دینی استان در آن حضور فعال و پررنگتری داشته باشند.
انتهای پیام