صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۷۲۰۹
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
محمود شالویی:

شالویی بیان کرد: باید صاحبان مجوز آموزشگاه‌ها را ملزم کنیم فقط صاحب مجوز، مدیریت فضای آموزشگاه را به عهده بگیرد و آن را به دیگری واگذار نکند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، محمود شالویی سرپرست معاونت هنری وزارت فرهنگ‌  و ارشاد اسلامی در خصوص مشکلات آموزش موسیقی در کشور گفت: این یک مشکل بزرگ و اساسی است. زمانی که مدیرکل دفتر آموزش و توسعه فعالیت‌های هنری بودم و آموزشگاه‌ها باید از ما مجوز می‌گرفتند، شوراهایی را دراین‌ارتباط تشکیل داده بودیم. مثلاً در زمینه موسیقی با همکاری خانه موسیقی، در تجسمی با همکاری دفتر کل هنرهای تجسمی و... این شوراها باعث می‌شد تا استادان این حوزه‌ها، متقاضیان مجوز آموزشگاه‌ها را مورد ارزیابی قرار دهند و این مسئله را بررسی کنند که آیا این افراد قدرت ارائه و انتقال به هنرجویان را دارند یا نه.

وی افزود: در همان زمان هم مشکلی در این زمینه به وجود می‌آمد و آن این‌که، کسانی که مجوز می‌گرفتند واجد شرایط بودند؛ ولی به‌ هر دلیلی مدیریت آموزشگاه را به دست افرادی  می‌سپردند که آن افراد از توانمندی لازم برخوردار نبودند. این مسئله هنوز هم احتیاج به نظارت دارد و باید از صاحبان مجوز آموزشگاه‌ها بخواهیم و آنها را ملزم کنیم تا فقط صاحب مجوز، مدیریت فضای آموزشگاه را به عهده بگیرد و آن را به دیگری واگذار نکند.

شالویی اضافه کرد: دیگر این‌که باید برای استادان، کارت‌های مربی‌گری و استادی صادر شود و درجه استادی آنها مورد ارزیابی قرار بگیرد. یکی از برنامه‌های ما این است که امروز جمع کثیری از هنرمندان را داریم که از توانایی برپایی کلاس و انتقال تجارب و دانش به هنرجویان  برخوردارند، ولی تقاضا برای داشتن آموزشگاه را به ثبت نرسانده‌ یا دراین‌باره اعلام آمادگی نکرده‌اند. لذا باید این گروه از هنرمندان را شناسایی کنیم و مورد حمایت قرار دهیم، چه‌بسا آنها تا امروز، امکانات لازم را برای تأسیس این آموزشگاه نداشته باشند. پس اگر به مقوله آموزش هنر با دقت و وسواس نگاه شود و این امر را جدی بگیریم و آن را به اهل‌فن بسپاریم، یقیناً هنرجویانی تربیت می‌شوند که می‌توانند با تکیه‌بر تجارب و اندوخته استادان ، جریان‌های هنری تازه‌تری را رقم بزنند.

انتهای پیام