صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۰۰۵۹
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۴

مسئول کانون فرهنگی و هنری شهید مطهری اصلاندوز، گفت: تشویق و تجلیل از فعالان قرآنی، انگیزه‌ای برای فعالیت‌های بیشتر در حوزه قرآنی بین نوجوانان و جوانان می‌شود که تلاش می‌کنیم تا این شهرستان را به سرآمد رشته‌های قرآنی تبدیل کنیم.

به گزارش ایکنا از اردبیل، قدرت‌الله مهرآوران، مسئول کانون فرهنگی و هنری شهید مطهری اصلاندوز، 20 آذرماه، ضمن اعلام این خبر در اردبیل، اظهار کرد: برگزیدگان مسابقات قرآنی کانون فرهنگی و هنری شهید مطهری و دارالقرآن مصباح الهدی شهرستان اصلاندوز تجلیل شدند.

وی تصریح کرد: تشویق و تجلیل از فعالان قرآنی، انگیزه‌ای برای فعالیت‌های بیشتر در حوزه قرآنی بین نوجوانان و جوانان شود که تلاش می‌کنیم تا در رشته‌های مختلف قرآنی این شهرستان را سرآمد کنیم.

مسئول کانون فرهنگی و هنری شهید مطهری اصلاندوز، بیان کرد: کلاس‌های آموزشی رشته‌های روانخوانی و روخوانی قرآن کریم به صورت مستمر در این کانون فعال است که نتایج این دوره‌های آموزشی تجلیل از افتخارآفرینان قرآنی این شهرستان شد.

مهرآوران ادامه داد: 83 برنامه فرهنگی، آموزشی، اردویی، ورزشی و هنری را اجرا کرده و در سامانه بچه‌های مسجد برای مشارکت در رویداد ملی «فهما» ثبت کرده که به همین منظور 7 هزار امتیاز را در رویداد ملی «فهما» کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام