به گزارش ایکنا از گلستان، عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، ۴ دی در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا گلستان گفت: در حال حاضر ۲۱۶ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۴۸ بیمار در آی سی یو تحت مراقبت بوده و ۲۰ بیمار هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشگی گلستان با بیان اينکه کیتهای جدید تشخیص اُمیکرون وارد استان شده و امروز از ۲۱ بیمار سرپایی و بستری مبتلا به کرونا، نمونهگیری شد، تصریح کرد: براساس نتایج اولیه، نمونه یک نفر از آنها برای سویه جدید امیکرون مثبت شد و نمونه دریافتی جهت آزمایش دقیق تر به تهران ارسال شد.
فاضل ادامه داد: در حال حاضر تمامی شهرستانهای گلستان آبی است و مردم استان همچنان پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند تا شاهد پیک دوباره کرونا در استان نباشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اظهار کرد: در حال حاضر ۹۱ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال در گلستان، نوبت اول و ۷۶ درصد نوبت دوم واکسن کرونا و ۶٨ هزار نفر مردم استان نوبت سوم واکسن را دریافت کردهاند.
انتهای پیام