صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۶۴۳۸
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با فوت یک بیمار کرونایی دیگر، شمار قربانیان کرونا در استان به یک‌هزار و ۴۳ نفر رسید.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، پرویز یزدان‌پناه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج امروز، 15 دی‌ماه اظهار کرد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه‌وبویراحمد، ۸۵ هزار و ۷۵ نفر بهبود یافته گزارش شده است.

وی بیان کرد: اکنون ۱۲۵ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۲۸ نفر مبتلای قطعی و چهار نفر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: از ۳۸۷ نمونه پی سی آر و رپید تست دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج و دهدشت حدود ۱۹ درصد موارد مثبت بودند و بیشترین موارد مثبت نیز در شهرستان بویراحمد بود.

یزدان‌پناه رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات و هر گونه دورهمی و تحقق واکسیناسیون را راه‌های برون‌رفت و گذر از شرایط بحرانی کرونا عنوان کرد.

انتهای پیام