صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۷۷۹۸
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲

رئیس یک نهاد مدنی فلسطینی اعلام کرد که تصمیم دولت هلند برای توقف کمک‌های مالی خود به فلسطینیان، به حدود 20 هزار خانواده فلسطینی آسیب می‌رساند.  

به گزارش ایکنا؛ به نقل از بخش عربی خبرگزاری آناتولی، فؤاد ابوسیف، رئیس اتحادیه کمیته‌های کشاورزی در فلسطین گفت: هلندی‌ها به فلسطینیان کمک‌های مالی بسیاری انجام می‌دهند و به این اتحادیه نیز از سال 2013 تاکنون، هر سه سال یکبار مبلغ 10 میلیون دلار کمک می‌کنند، اما در 5 ژانویه 2022 دولت هلند تصمیم به توقف این کمک مالی گرفته است.
 
وی با بیان اینکه کمک‌های مالی هلند نصف کمک‌های رسیده به این اتحادیه را تأمین می‌کرد، تأکید کرد که تصمیم دولت هلند برای توقف این کمک مالی، سیاسی و برای باج‌گیری از اسرائیل است.
 
ابوسیف نسبت به توقف سایر کمک‌ها از سوی دیگر سرمایه‌گذاران نیز ابراز نگرانی کرد و گفت: امیدواریم چنین اتفاقی نیفتد، از همه سرمایه‌گذاران و حامیان مسئله فلسطین می‌خواهیم که برای سرمایه‌گذاری و مقابله با این چالش‌ها آماده باشند.
 
وی درباره حجم خسارتی که با توقف سرمایه‌گذاری هلند به فلسطینیان خواهد رسید نیز توضیح داد که در اثر این اقدام 20 هزار خانواده فلسطینی نیازمند که در مناطق «ج» در کرانه باختری زندگی می‌کنند و به این اتحادیه وابسته هستند، زیان خواهند دید.
 
وی افزود: این اتحادیه فقط در منطقه «ج» به ویژه نزدیک شهرک‌های صهیونیستی در زمینه احیای اراضی، کاشت درختان میوه، ایجاد طرح‌های اقتصادی کشاورزی، احیای کانون‌های جوانان و جامعه، احیای شبکه‌های آبیاری، احداث جاده‌های کشاورزی، توزیع گوسفندان و اصلاح دام فعالیت می‌کند.
 
اسرائیل از ساخت‌وساز فلسطینیان در مناطقی از کرانه باختری رود اردن که براساس توافقنامه اسلو بین طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی، تحت کنترل اداری و امنیتی این رژیم است و در گروه «ج» قرار داده شده‌اند، جلوگیری می‌کند.
 
بر اساس توافقنامه دوم اسلو که در سال 1995 میلادی بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی امضا شد، کرانه باختری به 3 منطقه الف، ب و ج تقسیم شد که منطقه ج 61 درصد از مساحت کرانه باختری را تشکیل می‌دهد. 

انتهای پیام