صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۹۲۸۱
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با تأکید بر ضرورت تحقق شعار سال گفت: بلاتکلیفی‌ واحدهای تولیدی موجب ناامنی اقتصادی و اجتماعی خواهد شد چراکه بیکاری عامل بسیاری از مشکلات امروز است.

به گزارش ایکنا از فارس، ابراهیم عزیزی، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی امروز، 27 دی در نشست مشترک با مدیران دستگاه‌های اجرایی فارس با یادآوری شعار سال مبنی بر حمایت از رونق جهش تولید، خواستار تعیین تکلیف واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد شد.

وی با بیان اینکه امروز نباید بگذاریم حتی یک واحد صنعتی تعطیل شود بلکه باید با هم افزایی و وحدت و انسجام همه دستگاه‌ها مشکلات واحدها را حل و فصل کرد، گفت: امروز نجات یک واحد تولیدی از هر اقدامی واجب‌تر است چراکه رونق تولید بر همه شئون تأثیرگذار است.

رئیس فراکسیون جنوب کشور مجلس با اشاره به عوارض و آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری و عدم رونق تولید نیز بیان کرد: این بلاتکلیفی‌ها موجب ناامنی اقتصادی و اجتماعی خواهد شد چراکه بیکاری عامل بسیاری از مشکلات امروز است.

عزیزی با تصریح اینکه ۲۲۳۵ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد در استان باید هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند، گفت: اگر به صورت کلی نگاه کنیم، این تعداد واحد یعنی حدود ۱۰ درصد جمعیت شیراز و این آمار بالایی است و نمی‌توان نسبت به آن بی تفاوت بود.

وی با اشاره به ضربه خوردن استان فارس از تعطیلی واحد‌های صنعتی گفت: متأسفانه در طول سال‌های گذشته کارخانه‌های بزرگی چون آی تی آی، آی تی ام سی، کابل‌سازی، لامپ‌سازی، گوشت، آزمایش و... به دلیل مدیریت‌های ناکارآمد تعطیل یا نیمه تعطیل شد که ضربات جبران‌ناپذیری به اقتصاد استان فارس وارد کرد.

عزیزی با تأکید بر درست کردن زیرساخت‌های تولید و اقداماتی که نمایندگان در این راستا دنبال کرده‌اند، افزود: انتظاری که از کارشناسان و مدیران دستگاه‌هاست این است که مشکلات واحد‌های تولیدی را با نگاه حل موانع دنبال کنند و برای آن وقت بگذارند.

انتهای پیام