صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۹۹۱۶
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۲
به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) صورت می‌گیرد؛

مدیرکل انتقال خون استان گلستان از برگزاری پویش اهدای خون بانوان به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و دهه فجر در گلستان خبر داد.

به گزارش ایکنا از گلستان، سید صادق بنی عقیل، مدیرکل انتقال خون استان گلستان، ۲۹ دی ماه در جمع خبرنگاران، از راه‌اندازی پویش اهدای خون بانوان به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و دهه فجر در گلستان خبر داد.

مدیر کل انتقال خون استان گلستان گفت: هدف از پویش اهدای خون بانوان مشارکت بیشتر بانوان در امر اهدای خون است که این اقدام با عنوان هر خانه، یک پایگاه اهدای خون از دوم تا هشت بهمن به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و دهه فجر در انتقال خون سراسر کشور و استان راه اندازی شده است.

بنی عقیل با بیان اینکه بانوان با اهدای خون خود، باعث ترغیب هرچه بيشتر همسر و فرزندان خود جهت انجام این عمل خداپسندانه می‌شوند، افزود: بانوان نيمی از جامعه را تشكيل می‌دهند و اهدای خون بانوان برای سازمان انتقال خون ارزش بالایی دارد به این علت که بانوان ريسک‌پذيری كمتری دارند و اهداكنندگان بسيار مناسبی هستند.

گفتنی است، پایگاه انتقال خون گرگان و گنبد کاووس همه روزه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۸ و شهرستان علی آباد کتول از ساعت ۹ صبح الی ۱۳ آماده دریافت خون‌های اهدایی شهروندان گلستانی است.

انتهای پیام