صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۱۰۰۸
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
حمیدرضا جماعتی:

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: با توجه به روند افزاینده تعداد موارد مثبت مبتلا به اُمیکرون در سراسر کشور به نظر می‌رسد که نزدیک به پیک اُمیکرون باشیم.

به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری کرونا اعلام کرد: در جلسه روز گذشته کمیته علمی برای پیشگیری از موج سنگین کرونا، بحث و بررسی‌های زیادی شد؛ یکی از توصیه‌ها این بود که استفاده از ماسک در تمامی مجامع، سازمان‌ها، ادارات، دانشگاه‌ها و تمامی محل‌های تجمع مسقف، الزامی شود و از ماسک‌های استاندارد استفاده شود چراکه ماسک‌های پارچه‌ای، کارایی چندانی ندارند و ماسک‌های استاندارد و سه لایه برای افراد عادی، مورد تایید است.

وی با اشاره به اینکه باتوجه به روند افزاینده تعداد موارد مثبت مبتلا به اُمیکرون در سراسر کشور به نظر می‌رسد که نزدیک به پیک اُمیکرون باشیم، افزود: در مطالعات نشان داده شده که استفاده از ماسک حدود 30 درصد می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به اُمیکرون موثر باشد.

واکسیناسیون کارکنان باید الزامی شود

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تأکیدکرد: باتوجه به مطالعاتی که در مورد اثرات واکسیناسیون انجام شده، توصیه کمیته علمی این است که مردم سریعاً نوبت سوم واکسن کرونا را تزریق کنند چراکه تزریق دُز سوم، می‌تواند بیش از 80 درصد از بستری شدن در بیمارستان‌ها پیشگیری کند. همچنین واکسیناسیون کارکنان سازمان‌ها و ادارات دولتی، باید الزامی شود.

جماعتی اظهار کرد: به معاونت بهداشت وزارت بهداشت توصیه شد که افرادی که تست سریع کرونا انجام می‌دهند و دارای علائم و تست مثبت هستند، در سامانه‌ای بتوانند نتایج این تست‌ها را به صورت خوداظهاری ثبت کنند.

وی تأکید کرد: اخیرا سازمان غذا و داروی آمریکا، مصرف داروی سه روزه رمدسیویر را در کلینیک‌های سرپایی تاییدکرد و این مسئله نیز در جلسات گذشته کمیته علمی مورد بحث و تصویب قرار گرفته و مقرر شد که تزریق رمدسیویر در کلینیک‌های سرپایی و بستری موقت که قبلا از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت مجوز دارند، برای افرادی که تا هفت روز از شروع علائم آنها گذشته باشد و واجد عوامل خطر و بیماری‌های زمینه‌ای و نقص ایمنی باشند که باعث افزایش بستری و مرگ و میر آنها شود، به صورت سه روزه مورد استفاده قرارگیرد و مذاکراتی از طریق معاونت درمان وزارت بهداشت با سازمان‌های بیمه‌گر انجام شود تا این دارو، تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

انتهای پیام