صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۲۳۷۳
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از سه هزار دانش‌آموز در پویش مجازی «دست‌بوسِ مادر» شرکت کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، میکائیل باقری، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در مورد برگزاری پویش مجازی «دست‌بوسِ مادر» گفت: تکریم و احترام به والدین یکی از مهمترین سفارشات مهم دین مبین اسلام است و مقام معظم رهبری نیز در این زمینه فرمودند «باید کاری کنیم که بچه‌ها دست مادر را حتماً ببوسند؛ اسلام دنبال این است».

وی افزود: بر همین اساس امسال همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه الزهرا(س) و روز مادر و بزرگداشت مقام زن، اداره‌کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش باهمکاری دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری اقدام به برگزاری پویش مجازی «دست‌بوسِ مادر» در شبکه شاد کرد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بر اساس آمار واصله در مدت زمان یک هفته، بیش از سه هزار دانش‌آموز تصاویر دست‌بوسی مادران بزرگوار خود را برای دبیرخانه این پویش ارسال کردند.

وی با بیان اینکه به 50 نفر از دانش‌آموزان شرکت کننده در این پویش جوایزی به قید قرعه اهدا خواهد شد،‌ ‌گفت: همچنین، به زودی آلبوم الکترونیک تصاویر منتخب دریافتی در کانال اداره‌کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش @parvareshi1 در بستر شبکه شاد منتشر خواهد شد.

انتهای پیام