صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۴۳۰۵
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۱

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تویسرکان از برگزاری یادواره شهدای انقلاب و شهدای بمباران تویسرکان در ۲۰ بهمن‌ماه خبر داد.

محمد داوری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تویسرکان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان با بیان اینکه بیش‌ از ۲۰ برنامه به‌مناسبت دهه فجر در بنیاد برگزار می‌شود، از برگزاری یادواره شهدای انقلاب و شهدای بمباران تویسرکان در دهه فجر خبر داد.

وی توضیح داد: از آنجایی که بمباران تویسرکان ۱۲ بهمن‌ماه ۶۵ اتفاق افتاد و ۵۰ شهید بر جای گذاشت، یادواره این شهدا هم‌زمان با یادواره ۱۰ شهید انقلاب ۲۰ بهمن‌ماه هم‌زمان با نماز مغرب و عشا در مسجد امام رضا(ع) تویسرکان برگزار می‌شود.

داوری غبارروبی گلزار شهدا، تهیه پرچم گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و یادواره شهدا را از جمله برنامه‌های دهه فجر بنیاد شهید در این شهرستان عنوان کرد.

 

انتهای پیام