صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۶۳۴۲
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵

اولین رویداد همخوانی «پدر فرزندی» از ولادت حضرت علی(ع) تا ولادت حضرت علی اکبر(ع) برگزار خواهد شد.

محسن جمالی، مدیر بنیاد فرهنگی صبح ظهور در گفت‌وگو با ایکنا گفت: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر افزایش جمعیت و فرزندآوری و جلوگیری از پیری جمعیت و همچنین ایجاد فضای شاد و جذاب در فضای خانواده، اولین رویداد همخوانی «پدر فرزندی» برگزار می‌شود.

وی افزود: این رویداد به مناسبت 13 رجب و گرامیداشت روز پدر، از ولادت حضرت علی(ع) تا ولادت حضرت علی اکبر(ع) برگزار خواهد شد.

مدیر بنیاد فرهنگی صبح ظهور درباره جوایز این رویداد تصریح کرد: به بهترین آثار ارسال شده به این رویداد، ۳۰ قطعه فرش متبرک حرم ‌امام حسین(ع) و حرم‌ امام رضا(ع) و 10 جایزه 500 هزار تومانی اهدا خواهد شد.

وی با اشاره به مشارکت‌کننده در این رویداد افزود: رویداد مذکور، به همت بنیاد فرهنگی صبح ظهور و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاه شهاب دانش و استودیو الغدیر در بستر پیام رسان آی‌گپ برگزار خواهد شد.

جمالی تصریح کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد، می‌بایست به سایت بنیاد فرهنگی صبح ظهور به نشانی اینترنتی www.s-zohor.ir مراجعه کرده و متن شعر و موزیک خام را دریافت کرده و پدر و فرزند همراه با هم شعر مورد نظر را بخوانند و با توجه به توضیحات مندرج در سایت مذکور، اثر خود را ارسال کنند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 09125517057 تماس بگیرند.

انتهای پیام