صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۸۰۵۷
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
احمدوند در گفت‌گو با ایکنا:

معاون فرهنگی ارشاد از برگزاری نمایشگاه حضوری کتاب در اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد و گفت: احتمالا حرکت به این سمت خواهد بود که نمایشگاه کتاب بیشتر جنبه نمایش داشته باشد و امکان فروش در نمایشگاه ممکن است حذف و در بستر فضای مجازی فراهم شود.

یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، تبعات برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران را رضایت‌بخش توصیف کرد و گفت: نمایشگاه مجازی امسال با نظم و انضباط خوبی برگزار شد. پیش‌بینی‌هایی که همکاران در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران از افزایش حجم خرید و میزان بازدیدها در این دوره از نمایشگاه داشتند، باعث شده بود که قبل از برگزاری نمایشگاه تمهیدات لازم برای توسعه زیرساخت‌های فنی نمایشگاه را  اتخاذ کنند.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه برای پشتیبانی و اطلاع‌رسانی و تبلیغات مرتبط با نمایشگاه هم کار گسترده‌ای انجام شد، تصریح کرد: هماهنگی بسیارخوبی بین دستگاه‌های مختلف برگزارکننده نمایشگاه صورت گرفت که در نتیجه آن تا به الان حدود 98 درصد بسته‌های پستی و کتاب‌ها به مخاطبان تحویل شده است و تا پایان بهمن‌ماه بخش عمده‌ای از مطالبات ناشران هم پرداخت شده است.

وی افزود: همکاران من در این دوره از نمایشگاه سرعت خوبی داشتند و دقت بالایی در برگزاری نمایشگاه صورت گرفت که در نتیجه آن خوشبختانه در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، مشکلات خیلی کمتری نسبت به سال گذشته شاهد بود و امیدوارم در آینده بتوانیم خدمات را توسعه دهیم.

احمدوند درباره امکان برگزاری حضوری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سال 1401 هم عنوان کرد: برنامه‌ریزی ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری نمایشگاه کتاب در دهه آخر اردیبهشت سال آینده است، اما شرایط بهداشتی و توصیه‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا این است که این نمایشگاه با تدابیری برگزار شود که جمعیت متراکم نباشد، ازدحام صورت نگیرد، سفر از شهرستان‌ها برای بازدید از نمایشگاه برنامه‌ریزی یا انجام نشود و عرض راهروهای نمایشگاه حداقل باید دو برابر حالت معمول گذشته باشد.

وی افزود: معنای این حرف‌ها و تصمیمات این است که ما می‌توانیم میزبان تعداد کمتری از ناشران باشیم؛ همین‌طور باید تصمیماتی هم اتخاذ شود که ازدحام جمعیت خیلی کم باشد و البته کارت واکسن بازدیدکنندگان هم دائم و هر روز مراقبت و کنترل شود.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: در همفکری با فعالان حوزه نشر و کارشناسان فرهنگی، تلاش ما این است به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی ‌کنیم که هم بتوانیم نمایشگاه را برگزار و هم از گسترش چرخه بیماری ویروس کرونا پیشگیری کنیم؛ بنابراین احتمالا حرکت به این سمت خواهد بود که نمایشگاه بیشتر جنبه نمایش داشته باشد و امکان فروش در بستر فضای مجازی فراهم شود. به این صورت که مخاطبان تخصصی و حرفه‌ای صنعت نشر به نمایشگاه مراجعه کنند و امکان فروش در نمایشگاه ممکن است حذف شود.

احمدوند همچنین درباره توزیع کاغذ دولتی گفت: از زمانی که ما در وزارتخانه مسئولیت گرفتیم، کاغذ دولتی وارد نشده است؛ یعنی ارزی که قرار بود به وزارت ارشاد اختصاص پیدا کند، در مراحل اداری پیگیری است و هنوز تخصیص پیدا نکرده است، ان‌شاالله در روزهای آینده تخصیص پیدا خواهد کرد.

وی در پایان افزود: مقداری از کاغذهایی که قبلا برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد شده اما در اختیار وزارتخانه قرار نگرفته بود که با پیگیری همکاران ما در وزارتخانه به دست ما رسید؛ البته مقدار آن هم خیلی زیاد نبود، اما شروع به توزیع شد و تقریبا رو به اتمام است.

انتهای پیام