صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۰۲۴۶
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۵

در حاشیه مسابقات بین‌المللی قرآن کریم دو هنرمند بر روی جایگاه اصلی مسابقات مستقر شده‌اند که طی چهار روز به خلق آثار هنری با مضامین دینی و قرآنی پرداخته‌اند و مقرر شده است که این آثار به عنوان یادبود مسابقات بین‌المللی قرآن به مقام معظم رهبری اهدا شود.

به گزارش ایکنا، مرحله نهایی سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن از نهم اسفند در تالار اندیشه حوزه هنری آغاز شده است و چهاردهم اسفند با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی نفرات برتر رشته‌ها و گروه‌های مختلف به کار خود پایان می‌دهد.

در این دوره از مسابقات برای اولین بار از مهدی محرم‌زاده و محمدحسین ساعدی، دو هنرمند خطاط و نقاش، دعوت شده است تا همزمان با ایام برگزاری مسابقات و پخش تلاوت‌ها در سالن اصلی، بر روی جایگاه حضور داشته باشند و به خلق آثار دینی و قرآنی بپردازند. دو هنرمند با حضور در جایگاه اصلی مسابقات و مقابل دو مجری مسابقات مستقر شده‌اند و در ایام برگزاری مسابقات به ثبت آثار هنری خود می‌پردازند.

مهدی محرم‌زاده، هنرمند خطاط، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، در مورد خلق آثار هنری در مسابقات بین‌المللی قرآن گفت: از اولین روز شروع مسابقات با حضور دو هنرمند آثار خطاطی و نقاشی با مضامین قرآنی و دینی در صحن اصلی خلق می‌شود و این آثار به عنوان یادبود سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران به مقام معظم رهبری اهدا خواهد شد. اهدای آنها کاری نمادین و بسیار خوب است که می‌تواند موجب انگیزه هنرمندان شود.

وی تصریح کرد: طی چهار روز که مسابقات برگزار شد در مجموع شش اثر خلق شد که شامل خطاطی و نقاشی نام مبارک حضرت محمد(ص)، آیه «اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِd خَلَقَ»، سردار سلیمانی، استاد عبدالباسط و ... است.

این هنرمند قرآنی با تأکید بر اینکه اولین بار است که در مسابقات دست به خلق آثار هنری زده می‌شود، گفت: البته قبل از مسابقات این کار در حاشیه رویدادهای دینی و قرآنی همچون تولید آثار گروه محمد رسول‌الله(ص) و جزء‌خوانی ماه مبارک رمضان انجام شد. متاسفانه هنر خوشنویسی مظلوم واقع شده است و زیاد به آن پرداخته نمی‌شود و اگر در مناسبت‌ها و رویدادهای مذهبی به آن توجه شود، باعث اعتلای این هنر و نیز عامل جذابیت بیشتر رویداد اصلی خواهد شد.

انتهای پیام