وی افزود: امام راحل به جوانان اعتماد کردند و زمام امور را به آنها سپرد و به برکت حضور این جوانان و ایستادگی آنها در دفاع مقدس، دشمنان متوقف شدند، شهدا کارهای عجیبی برای این کشور انجام دادند و برخی عملیاتهای ترتیب یافته توسط این جوانان در دنیا بینظیر است.
معاون هماهنگکننده نیروی زمینی سپاه ادامه داد: باید به این مساله توجه ویژه کرد که عملیات شبانه از ابتکارات شهید باکری، جنگ در باتلاق از دیگر ابتکارات شهدای رزمنده ما بود.
وی با اشاره به مساله اوکراین اضافه کرد: اتفاقات اوکراین نشان داد، برخی افرادی که دل در گرو آمریکا دارند، از این مسائل درس عبرت بگیرند و بدانند باید به سرمایههای داخل توجه کرد و روی پای خود بایستیم.
پورجمشیدیان تصریح کرد: نهایت پستی و رذالت آمریکاییها و اروپاییها نسبت به هم پیمانان خودشان نمایان است، همه ما باید در قیامت در مقابل شهدا و امام شهدا پاسخگو باشیم، زیرا این امانتی که به ما سپرده شده را باید حفظ کنیم.
انتهای پیام