امام جمعه آزادشهر در این مراسم با بیان اینکه فرهنگ درختکاری باید در جامعه ترویج داده شود، گفت: فضای مدارس باید به این نعمت الهی مزین باشد و این اقدام برای آیندگان پرثمر خواهد بود.
حجتالاسلام شهابی اساسیترین راهکار مقابله با آلودگی هوا را درختکاری دانست و گفت: همه باید در زمینه کاشت و نگهداری درختان همکاری داشته باشند و کاشت درخت، نگهداری و حمایت از آن از دوران کودکی باید نهادینه شود.
امام جمعه آزادشهر با بیان اینکه در آیات و روایات بر اهمیت درختکاری بسیار تأکید شده است، افزود: یکی از سیاستهای مهم فضای سبز شهرداری، نهضت درختکاری در راستای توسعه فضای سبز شهری است.
حجتالاسلام شهابی با بیان اینکه همه باید در توسعه فرهنگ و کاشت درخت در جامعه تلاش کنیم، گفت: باید با درختکاری به تعهدات خود نسبت به زمین و محیط زیست عمل کنیم.
امام جمعهآزادشهر حاج قاسم را نماد مقاومت و دیانت و الگوی ارزشی انقلاب اسلامی برای همه بهویژه دانشآموزان دانست و گفت: امیدواریم با کاشت این نهال به یاد این شهید بزرگوار بتوانیم نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی و پیروی از شهدا ادای دین کرده و این اقدام الگویی برای دانشآموزان این منطقه باشد.
انتهای پیام