صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۲۳۸۹
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۷

جلسه هماهنگی، هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی با هدف طراحی و واگذاری برنامه‌های قرآنی سال ۱۴۰۱ با محوریت سند چشم انداز فعالیت‌های قرآنی گلستان با حضور رئیس دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی، اتحادیه تشکل‌های قرآنی، جبهه فعالان و مدیران موسسات قرآنی امروز در سالن اجتماعات سردار سلیمانی اداره تبلیغات اسلامی گلستان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، نشست هماهنگی، هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی با هدف طراحی و واگذاری برنامه‌های قرآنی سال ۱۴۰۱ با محوریت سند چشم انداز فعالیت‌های قرآنی گلستان کهبا حضور اتحادیه تشکل‌های قرآنی، جبهه فعالان و مدیران موسسات قرآنی، ۲۱ اسفند در سالن اجتماعات سردار سلیمانی اداره تبلیغات اسلامی گلستان برگزار شد.

سید مصطفی حسینی واعظ، رئیس دارالقرآن سازمان تبلیغات گلستان در این نشست گفت: در جهت آسیب‌شناسی فعالیت‌های قرآنی این سند تنظیم شده است تا از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی دور شویم و در این سند به عدم توجه به تدبر قرآن نگاه ویژه داشتیم.

وی تصریح کرد: تاکنون در انجام فعالیت‌های قرآنی در استان اقدامات خوبی انجام شده است، اما باید یک بازنگری در فعالیت‌ها صورت بگیرد تا ببینیم آنچه اقدام شده باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی شده است.

حسینی واعظ با بیان اینکه در طرح چشم انداز سند قرآنی ۱۴۰۱ همه موسسات باید پای کار بیایند، تصریح کرد: همه موسسات در روند فعالیت خود باید ایده و طرح های قرآنی خود را ارائه دهند تا براساس آن در استان عملیاتی شود.

وی تصریح کرد: برای اجرای این سند کارگروهی متشکل از هیئت اندیشه ورز، جامعه قرآنی استان تشکیل شد و در این کارگروه به بخش آموزش پرداخته شده است و در بحث آموزش به مسائل تدبر و مفاهیم قرآن در جامعه توجه شده است.

رئیس دارالقرآن سازمان تبلیغات گلستان با بیان اینکه در این سند چشم انداز اهداف، مصوبات و ایده‌هایی براساس نظرات اساتید مجرب تهیه و تدوین شده است، افزود: در راستای تحقق جامعه قرآنی نیاز به یک چشم انداز وجود دارد و در حوزه ترویج فرهنگ قرآنی نیاز بود این چشم انداز در جامعه قرآنی تدوین شود و جزو نخستین استان‌هایی بودیم که در کشور، این کار را با همت اساتید مجرب انجام دادیم.

حسینی واعظ با بیان اینکه امیدواریم با تدوین این سند، شاهد یک تحول قرآنی، فرهنگی و دینی ویژه‌ای برای استان و کشور باشیم، تصریح کرد: رسیدن به تمدن نوین اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب از اهداف اولیه این سند قرآنی بوده که امیدواریم با اجرای اين سند منجر به رشد و بالندگی فعالیت‌های قرآنی استان شود.

در پایان جلسه هر یک از فعالان قرآنی و مدیران موسسات برنامه و طرح‌های پیشنهادی خود را برای بهتر انجام شدن فعالیت قرآنی ارائه دادند.

انتهای پیام