صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۴۷۲۳
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸

فرمانده ناحیه سپاه بسیج نیکشهر در دیدار با خانواده جهادگر بسیجی بلیده گفت: گروه‌های جهادی چشم امید مردم مستضعف هستند، هرچه ممکن است تلاش کنید و پیش بروید و این فکر را به مرحله‌ عمل برسانید.

به گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، سرهنگ پاسدار علی‌اکبر صفوی، فرمانده ناحیه سپاه بسیج نیکشهر در دیدار با خانواده جهادگر بسیجی بلیده که امروز، 3 فروردین با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی و جهادگران بسیجی انجام شد، ضمن تقدیر از جوانان مؤمن انقلابی گفت: گروه‌های جهادی چشم امید مردم مستضعف هستند، هرچه ممکن است تلاش کنید و پیش بروید، هرچه ممکن است فکر کنید و این فکر را به مرحله‌ عمل در بیاورید.

وی ‌در تأیید این حرکتهای انقلابی با بیان صحبت‌های حضرت آقا افزود: بگذارید ما مجموعه‌ عظیمی از نسل انقلاب اسلامی را در کشورمان شاهد باشیم که از لحاظ سطح فهم، مسائل مدیریتی، خدمت‌رسانی، ایجاد عدالت و قیام به قسط، به جایی رسیده باشد که ذهنهای معمولی بشر به آنجا نرسیده و باید از او الگو بگیرند.

‌این مسئول درباره‌ ضرورت گفتمان‌سازی این‌گونه فعالیت‌ها تصریح کرد: گفتمان حرکت جهادی، جهادگران را کنار هم جمع کرده است، ما باید کاری کنیم که این گفتمان به یک گفتمان عمومی تبدیل شود؛ عده‌ای هستند که محرومیت زندگی و جسمانی ندارند اما از خدمت به محرومان محرومند به آنها هم خدمت کنید.

در پایان با حضور فرمانده بسیج دانشجویی استان و امام‌جمعه شهرستان نیکشهر و تعدادی از مسئولان شهرستان از اعضای خانواده بلیده تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام