صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۵۲۶۸
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵

شرکت داروسازی سها جمعیت هلال احمر موفق به أخذ پروانه تأسیس در زمینه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل جهت فرم‌های دارویی کپسول و قرص شده است.

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، علیرضا عسگری، مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی گفت: در جلسه کمیسیون قانون تشخیص (صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک) خط تولید جامدات (قرص و کپسول) فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در شرکت داروسازی سها وابسته به این سازمان صادر شد و با این پروانه زمینه تولید فرآورده‌های طبیعی و سنتی در این شرکت فراهم شده است.

عسکری افزود: شرکت داروسازی سها دارای دو سایت تولیدی چهار باغ و شهید فقیهی (وردآورد) است که با برخورداری از پیشرفته‌ترین امکانات و تجهیزات فنی قادر به توسعه فعالیت‌های تولیدی در مورد تولید داروهای انسانی به صورت قرص و کپسول است.

وی با تأکید بر اینکه در سال جدید سازمان تدارکات پزشکی مبتنی بر «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» تلاش می‌کند گام‌های مؤثری در توسعه تولید بردارد، بیان کرد: با توجه به اینکه شرکت داروسازی سها دارای امکانات و تجهیزات مدرن در زمینه آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه است، تولید محصولات جدید و توسعه سبد محصولات همواره یکی از اهداف این شرکت است و بخش تحقیقات داروسازی سها در تلاش است محصولات جدیدی در شاخه مکمل و فرآورده‌های طبیعی و سنتی را به سبد محصولات خود اضافه کند.

انتهای پیام