صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۸۵۷۵
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴

اغلب روزه‌داران، مهم‌ترین مشکل خود را به‌ویژه به هنگام تقارن ماه مبارک رمضان با ماه‌های گرم‌تر سال، تشنگی به‌ویژه در ساعات اولیه روز اعلام می‌کنند که در این نوشتار نکاتی برای مقابله با تشنگی در روزه‌داری ارائه می‌شود.

اغلب روزه‌داران، مهم‌ترین مشکل خود را به‌ویژه به هنگام تقارن ماه مبارک رمضان با ماه‌های گرم‌تر سال، تشنگی به‌ویژه در ساعات اولیه روز اعلام می‌کنند. در ادامه با راهکارهای تغذیه‌ای ساده برای کنترل تشنگی در این ماه آشنا شویم:

- به طور کلی مصرف انواع میوه‌ها و سبزی‌ها به کنترل حس تشنگی کمک می‌کند.

- توصیه می‌شود همزمان با مصرف وعده سحری، از مصرف انواع سالاد و سبزی غافل نباشیم.

- مصرف میوه‌ها به‌عنوان میان وعده، در فاصله بین وعده افطار و سحری برای تأمین مقداری از آب بدن توصیه می‌شود.

- از سوی دیگر، محدود کردن مصرف نمک و غذاهای شور در دو وعده سحر و افطار در کنترل حس تشنگی بسیار حائز اهمیت است.

- توصیه می‌شود به نمک اضافه شده به غذا به هنگام طبخ اکتفا کرده و نمکدان را از سفره برداریم؛ چرا که مازاد نمک مصرفی برای دفع، نیازمند دفع آب از بدن است.

- مصرف کباب‌ها یا اقلام غذایی حاوی پروتئین بالا را در وعده سحری محدود کنیم تا در ساعات اولیه روز، از احساس تشنگی شدید در امان بمانیم.

سیده مریم عبدالله‌زاده، دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

انتهای پیام