صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۸۷۴۸
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۳

نخستین محفل چند ملیتی ترتیل‌خوانی قرآن کریم ویژه دختران نوجوان با عنوان «دختران بهشتی» همزمان با ماه مبارک رمضان در حرم مطهر حضرت معصومه(س) در حال برگزاری است.

به گزارش ایکنا از قم، امور فرهنگی خواهران آستان مقدس همزمان با ماه مبارک رمضان نخستین محفل چند ملیتی ترتیل‌خوانی قرآن کریم را ویژه دختران نوجوان برگزار می‌کند.

محفل قرآنی «دختران بهشتی» از ۱۴ فرودین‌ماه همه روزه از ساعت 11:30 تا ۱۲:۳۰ در سالن ولایت صحن صاحب‌الزمان(عج) آستان مقدس بانوی کرامت ویژه دختران گروه سنی ۱۱ تا ۱۶ سال برگزار می‌شود.

تبیین آیات موضوعی روز، صلوات قرآنی، ترتیل دو صفحه از قرآن کریم، برپایی میز کتاب، میز ختم ثقلین و برپایی میز هنری نوجوانان با هدف آموزش هنرهای تجسمی از سوی کارشناسان هنری متناسب با موضوع روز و آموزش هنر نقاشی و خوشنویسی از برنامه‌های محوری این محفل قرآنی برای دختران نوجوان است.

برگزاری مسابقه‌های متنوع، انجام قرعه‌کشی و برگزاری اختتامیه شگفت‌انگیز برای شرکت‌کنندگان فعال از دیگر برنامه‌های این محفل قرآنی برای نوجوانان شرکت‌کننده است.

همچنین در این محفل قرآنی هر روز، از جزء مربوطه، آیه شاخصی انتخاب شده و طبق موضوع آیه، مسابقات کتبی طراحی می‌شود و هر روز بعد از اینکه مسابقات و جداول مربوط به مسابقه از سوی نوجوانان حل شد، بعد از مشخص شدن رمز جدول موضوع بحث روز همسو با آیه شاخص همان جزء مطرح می‌شود و پس از آن کارشناسان معارفی رواق دختران نوجوان که بیشتر آن‌ها مبلغ و از اساتید حوزه‌های علمیه هستند به مدت ۳۰ دقیقه مباحثی را مرتبط با آیه شاخص روز برای نوجوانان شرکت‌کننده در محفل توضیح می‌دهند.

میز هنر این محفل نیز با هدف انس دختران نوجوان با هنر متعالی انقلاب و هنر دینی طراحی شده است؛ در سالروز شهادت شهید آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی نوجوانان با انواع هنرهای تجسمی در میز هنر آشنا شدند.

تصویرسازی، نقاشی، تصویرسازی دیجیتال، سیاه قلم هایپر رئال و دیگر سبک‌های هنری از مهم ترین سبک‌های هنری هستند که در محفل «دختران بهشتی» به دختران مسلمانان با ملیت‌های مختلف آموزش داده شده و آموزش کلاژ آبرنگ، کلاژ تکنیکی، طرح‌های مدادی کلاژ و خوشنویسی از هنرهای هستند که در میز هنر به نوجوانان آموزش داده می‌شوند.

نوجوانان شرکت‌کننده در این محفل از ملیت‌های افغانستانی، عرب و پاکستانی هستند و نوجوانان از دیگر ملیت‌ها هم به‌صورت محدود در این محفل حضور دارند.

یادآور می‌شود، ظرفیت پذیرش محفل کامل شده است و با توجه به تکمیل ظرفیت پذیرش جدید صورت نخواهد گرفت.

انتهای پیام