صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۹۹۹۱
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸
از دیدگاه قرآن و احادیث بررسی می‌شود؛

نشست «ویژگی‌های غذای طیب از دیدگاه قرآن و احادیث و مقایسه آن با غذای حلال» برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، هیئت اندیشه ورز دین، سلامت و سبک زندگی حوزه علمیه خراسان با مشارکت مؤسسه کیفیت رضوی، سلسله نشست‌های همایش بین‌المللی غذای طیب را برگزار می‌کند.

اولین نشست از این مجموعه نشست‌ها با موضوع «ویژگی‌های غذای طیب از دیدگاه قرآن و احادیث و مقایسه آن با غذای حلال» روز دوشنبه 29 فروردین‌ماه ساعت 10 تا 12 در دانشگاه علوم اسلامی رضوی، اتاق همایش شیخ بهایی برگزار می‌شود.

در این نشست، آیت‌الله محمد عندلیب همدانی، استاد حوزه علمیه قم؛ حجت‌الاسلام مسعود مرتضوی، استاد حوزه علمیه خراسان و مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی و حسین زمانی خادمانلو، مدیر عامل مؤسسه کیفیت رضوی سخنرانی می‌کنند.

انتهای پیام