صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۰۳۱۷
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۳

سیزدهمین نمایشگاه قرآن کریم خراسان‌جنوبی همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) در حسینیه جماران بیرجند افتتاح شد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، محمود رمضانی، سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی، شب گذشته، 28 فروردین‌ماه در آیین افتتاح سیزدهمین نمایشگاه قرآن کریم خراسان‌جنوبی که در حسینیه جماران برگزار شد، اظهار کرد: این نمایشگاه تا دوم اردیبهشت‌ماه همه روزه از ساعت 17:30 تا ۲۳ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی با اشاره به حضور ناشران بومی و غیر بومی در نمایشگاه قرآن، ادامه داد: در این نمایشگاه ۲۰ غرفه شامل انجمن خوشنویسان، ملزومات عفاف و حجاب، کودک و نوجوانان، فضای مجازی، پاسخگویی به شبهات و سؤالات دینی و ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعال است.

وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه بیش از هزار و ۲۰۰ عنوان کتاب به تیراژ ۱۲ هزار جلد به نمایش گذاشته شده است، بیان کرد: محصولات عرضه شده در سیزدهمین نمایشگاه قرآن کریم استان با ۳۰ تا ۴۰ درصد تخفیف عرضه می‌شود که ۲۰ درصد این تخفیفات از طریق فروش بن کتاب و ۱۰ تا ۲۰ درصد نیز تخفیف انتشاراتی است.

رمضانی با بیان اینکه در این نمایشگاه متقاضیان می‌توانند از آموزش رایگان وبلاگ‌نویسی و نشست‌های تخصصی در فضای مجازی برخوردار شوند، گفت: همچنین آموزش قرآن، نشست‌های تخصصی، برگزاری دوره‌های تخصصی قرآن و نماز پیش‌بینی شده و هیئت بانوان اندیشه‌ورز قرآنی خراسان‌جنوبی نشست‌هایی تخصصی را برگزار خواهند کرد.

سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی بیان کرد: عضویت رایگان کتابخانه‌ها و حامی یابی با همکاری کتابخانه‌های استان و کمیته امداد در محل نمایشگاه انجام می‌شود.

انتهای پیام