صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۰۷۲۰
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸

سرپرست اداره‌کل انتقال خون خراسان‌جنوبی با ابراز خرسندی از برگزاری دومین دوره پویش «مهر سرخ» بیان کرد: از هفتم تا پانزدهم‌ماه مهمانی خدا، قریب به هزار اهداکننده در سراسر استان به مراکز خون‌گیری مراجعه و موفق به اهدای خون شدند.

کامبیز مهدی‌زاده، سرپرست اداره‌کل انتقال خون خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: دومین دوره پویش مهر سرخ از هفتم تا پانزدهم ماه مبارک رمضان در مراکز خون‌گیری سراسر استان برگزار شد.

وی با ابراز خرسندی از برگزاری دومین دوره پویش مهر سرخ، تصریح کرد: در این دوره قریب به هزار اهداکننده در سراسر استان به مراکز خون‌گیری مراجعه و موفق به اهدای خون شدند.

سرپرست اداره‌کل انتقال خون خراسان‌جنوبی با قدردانی از جامعه فرهنگی و هنری استان، بیان کرد: نیاز به اهدای خون همیشگی است و با توجه به استقبال روزه‌داران در ایام پر فضیلت شب‌های قدر جهت اهدای خون از عموم هم‌استانی‌ها خواستاریم اهدای خون را به شب‌های قدر تنها موکول نکرده و در طول ایام ماه مبارک جهت اهدای خون به مراکز خون‌گیری مراجعه کنند.

مهدی‌زاده یادآور شد: مردم خیرخواه خراسان‌جنوبی می‌توانند با نذر خون یاریگر مردم در ماه رمضان باشند.

انتهای پیام