صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۰۸۸۵
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶

رئیس سازمان بسیج رسانه گلستان از برگزاری نخستین جشنواره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در گلستان خبر داد و گفت: این جشنواره با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان، سازمان بسیج رسانه استان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از گلستان، محمدمهدی تجری، رئیس سازمان بسیج رسانه‌ گلستان، امروز، 30 فروردین در جمع خبرنگاران از برگزاری نخستین جشنواره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در گلستان خبر داد و گفت: این جشنواره با همکاری اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان، سازمان بسیج رسانه استان گلستان و مؤسسه مطبوعاتی مروارید بازار کسب و کار پارس برگزار می‌شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه گلستان با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش حرفه‌ای و مردمی برگزار می‌شود، افزود: بخش حرفه‌ای شامل تیتر، مقاله و یادداشت، گزارش و عکس (تک عکس، گزارش خبری) و بخش مردمی شامل عکس و کلیپ خبری است.

تجری عفاف و‌ حجاب، تصادفات جاده‌ای، سرقت، خودکشی، حاشیه‌ نشینی، سالمندان، کودکان‌کار، قاچاق کالا و ارز، فرزندآوری، اعتیاد، طلاق، الکل، خشونت اجتماعی، خشونت علیه‌زنان، خانواده، کسب و کار، رسانه و بیانیه گام دوم انقلاب و محور تحول را از دیگر موضوعات این جشنواره  در بخش مردمی برشمرد.

رئیس سازمان بسیج رسانه گلستان با بیان اینکه علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره تا دوم خرداد مهلت دارند آثار خود را ارسال‌کنند، اظهار‌کرد: داوری و اعلام اسامی برگزیدگان در ١٢ خرداد انجام و اختتامیه جشنواره همزمان با ولادت امام رضا‌(ع) در 21 خرداد برگزار خواهد شد.

انتهای پیام