صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۱۱۸۰
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
معاون استاندار چهارمحال‌وبختیاری:

سرپرست معاونت توسعه و منابع‌ انسانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: دولت سیزدهم سیاست‌های متعددی در جهت توسعه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دارد که این سیاست‌ها چشمگیر و قابل توجه هستند و قطعاً در راستای سیاست‌های کلان دولت توجه ویژه‌ای به موضوعات قرآنی صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، سعید رئیسی، سرپرست معاونت توسعه و منابع‌انسانی استاندار چهارمحال و بختیاری، امروز، ۳۱ فروردین‌ماه در حاشیه بازدید از نمایشگاه بزرگ کتاب، نرم‌افزار و محصولات قرآنی در شهرکرد با حضور در غرفه ایکنا با اشاره به اینکه این نمایشگاه با هدف توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شده است، اظهار کرد: امیدواریم با اقداماتی از این دست شاهد توسعه و اشاعه فرهنگ قرآنی در بین خانواده‌ها باشیم.

رئیسی افزود: دولت سیزدهم سیاست‌های متعددی در جهت فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دارد که این سیاست‌ها چشمگیر و قابل توجه است و قطعاً در راستای سیاست‌های کلان دولت، توجه ویژه‌ای به موضوعات قرآنی صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه استاندار چهارمحال و بختیاری توجه ویژه‌ای به موضوعات قرآنی دارد، گفت: در همین راستا هفته قبل نیز استاندار نشستی صمیمی با فعالان قرآنی داشت و در این نشست صمیمی برخی قرآنیان استان دغدغه‌های خود را مطرح کردند.

رئیسی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی تأثیر بالایی در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه دارد و حضور مسئولان ارشد نیز در این نمایشگاه می‌تواند تأثیر بسزایی داشته باشند.

انتهای پیام