صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۲۹۵۵
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰

نهمین نمایشگاه قرآن استان البرز به‌مناسبت ماه مبارک رمضان در محل نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز برپا شد.

سیده‌زهرا حسینی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز از بازگشایی نمایشگاه قرآنی به‌مناسبت ماه مبارک رمضان در محل نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری این اداره‌کل خبر داد و گفت: این نمایشگاه با همکاری ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان البرز و با هدف غنی‌سازی فرهنگ دینی از دیروز، ششم اردیبهشت‌ماه برپا شده است.

وی افزود: نمایشگاه قرآنی البرز در قالب‌های مختلف و با همراهی دیگر نهادها و دستگاه‌های اجرایی استان از جمله سپاه امام حسن مجتبی(ع)، شهرداری کرج و صدا‌وسیما با 30 غرفه قرآن و عترت، یک غرفه حجاب و عفاف و یک غرفه کودک و نوجوان دایر شده است.

این مسئول بیان کرد: همچنین اجرای نمایش‌های خیابانی و آئینی، سلسله نشست و کارگاه‌های آموزشی خطاطی، هنرهای تجسمی و اکران فیلم با برپایی سینما سیار از دیگر برنامه‌های جنبی نهمین نمایشگاه قرآنی در استان البرز است.

وی بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند از نهمین نمایشگاه قرآنی البرز تا دوازدهم اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۹ تا ۲۳ بازدید به عمل آورند.

انتهای پیام