صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۳۵۶۴
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴

امام جمعه چرام گفت: مسیر سازش و مذاکره یک فریب است که منجر به آزادسازی فلسطین نخواهد شد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام سید نوراله افشار، امام جمعه چرام امروز، 9 اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چرام، اظهار کرد: عمده روایات ظهور و جامعه آخرالزمانی از نگاه شیعی و سنی چهارچوب اصلی بر پایه تقابل عدل با ظلم است.

وی افزود: روایتی که از معصومین درباره امام زمان وارد شده «یملاء الارض عدلا و قسطا بعد ما ملئت ظلما و جورا» «دنیا را پر از عدل و داد می‌کند پس از آنکه پر از ظلم و جور شده بود.» وظیفه اول امام زمان اقامه عدل است و قطعا در این راستا امام زمان(عج) اسرائیل که مظهر ظلم و جور در منطقه است را قبول نخواهد کرد و قطعا با قدرت‌های استکباری برخورد می‌کند که با غارتگری و زور، جهان طبقاتی(شمال و جنوب) را پدید آورده و از هر ظلمی در جهان از جمله اشغال فلسطین حمایت می‌کنند.

امام جمعه چرام اضافه کرد: حادثه فلسطین واقعاً یک بحران بزرگ و تلخ انسانی- اسلامی است که هیچ انسانی نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت باشد. جامعه فلسطینی همانند دیگر جوامع جهان در سرزمین خود زندگی می‌کردند که ناگهان مجموعه‌ای از مهاجران صهیونیست اروپایی با کمک قدرت‌های استعماری به آنها یورش بردند و سرزمین آنها را غصب کردند. اما امام خمینی(ره)، قدس و فلسطین را در مرکز توجهات جهان اسلام قرار داد.

حجت‌الاسلام افشار با بیان اینکه مسیر سازش و مذاکره یک فریب است که منجر به آزادسازی فلسطین نخواهد شد، تصریح کرد: امروزه روند دروغین صلح و سازشکاری به جایی رسیده که رژیم حاکم بر آمریکا رسما قدس را پایتخت رژیم صهیونیستی و جولان را بخشی از خاک آن اعلام می‌کند.

وی در ادامه اظهارات خویش، با اشاره به 12 اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت شهید مطهری، یادآور شد: شهید مطهری «متفکر ژرف اندیش»، «پهلوان مبارزه با التقاط»، «روحانی متناسب با زمان»، «مصداق بارز مجاهد فی سبیل الله» و «نادره‌ى زمان ما» بود.

انتهای پیام