صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۴۶۴۹
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کرمانشاه با اشاره به برگزار شدن نماز عید فطر در بقاع متبرکه شاخص استان، گفت: یکی از برنامه‌های پیش‌بینی شده همه ساله سازمان اوقاف در ماه مبارک رمضان برگزاری نماز عید فطر در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه است.

حجت‌الاسلام محمد صالحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با تبریک فرا رسیدن جشن بندگی و اطاعت، عید سعید فطر، اظهار کرد: همزمان با این روز، نماز عید فطر در ۵ بقعه شاخص نواحی و بخش‌های مختلف استان اقامه شد.

وی افزود: یکی از برنامه‌های پیش‌بینی شده همه ساله سازمان اوقاف در ماه مبارک رمضان، برگزاری نماز عید فطر در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه است که حال و هوای معنوی خاص خود را دارد.

حجت‌الاسلام صالحی با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته برگزاری نماز عید با محدودیت همراه بود، گفت: امسال نماز عید فطر در بقاع متبرکه با حفظ فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک در فضای باز بقاع متبرکه برگزار شد.

مدیرکل اوقاف کرمانشاه در پایان تصریح کرد: نماز عید فطر در امامزاده ابراهیم طاق‌بستان، امامزاده احمد(ع) سنقر، امامزاده باقر(ع) بیستون، امامزاده ابراهیم(ع) کنگاور و احمد ابن اسحاق(ره) سرپل‌ذهاب برگزار شد.

انتهای پیام