وی ادامه داد: این پرونده با اعتراض وکیل محکوم، به شعبه ۲ دیوان عالی کشور ارسال شد. وکیل متهم اعتراض داشت که شاید متهم دچار اختلالات روحی و روانی باشد و پرونده باید به هیئت کارشناسی پزشکی قانونی برود تا آنها نیز نظرشان را بدهند.
موسوی اضافه کرد: نظر بدوی کارشناس پزشکی قانونی مبنی بر این بود که متهم، هیچگونه اختلال روحی و روانی ندارد که پرونده با این دلایل، به استان فارس ارسال شد. شعبه دادگاه یک کیفری فارس مجددا پرونده را به پزشکی قانونی ارسال کرد و هیئت پزشکی قانونی، این نکته را تایید کرد که متهم هیچ مشکل روحی و روانی عمدهای نداشته است.
رئیس کل دادگستری فارس با بیان اینکه این پرونده در ۲۴ اردیبهشت مجدد رسیدگی میشود، گفت: دستور دیوان این بود که وقت رسیدگی مجدد برای این پرونده تعیین شود. امیدواریم در زمان مقرر، دادگاه برگزار و رسیدگی مجدد انجام شود.
انتهای پیام