صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۵۳۸۲
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۱

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه کمیته امداد استان در سال گذشته موفق به ایجاد ۱۵ هزار و ۵۹۵ فرصت شغلی شده است، تعهد اشتغال کمیته امداد استان در سال‌جاری را ایجاد بیش از ۲۴ هزار فرصت شغلی اعلام کرد.

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، یحیی صادقی، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از تحقق ۱۲۵ درصدی فرصت‌های شغلی ایجاد شده توسط این نهاد در سال گذشته خبر داد و افزود: سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال توسط این نهاد به مددجویان و اقشار نیازمند جویای کار در استان کرمان پرداخت‌ شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان از اختصاص یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به کمیته امداد استان کرمان در سال‌جاری خبر داد و گفت: این نهاد از ایده‌های مناسب گروه‌های مختلف اجتماعی در زمینه‌ی کمک به ایجاد اشتغال برای مددجویان استقبال خواهد کرد و تلاش می‌کنیم فرهنگ کار و تلاش در جامعه فراگیر شود.

وی تعهد اشتغال کمیته امداد استان در سال‌جاری را ایجاد بیش از ۲۴ هزار فرصت شغلی اعلام کرد و گفت: امیدواریم با همکاری بانک‌ها بتوانیم این میزان فرصت شغلی را ایجاد و زمینه توانمندی خانواده‌های تحت حمایت و نیازمند جویای کار را فراهم کنیم.

صادقی بابیان اینکه ایجاد اشتغال در کمیته امداد فقط صرف پرداخت تسهیلات نیست، گفت: ایجاد اشتغال توسط این نهاد یک فرایند و کار علمی و کارشناسی شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان به فرآیندهای پرداخت تسهیلات اشتغال توسط این نهاد اشاره و بیان کرد: مرحله نخست از این فرایند استعداد سنجی شغلی است و تلاش ما در این مرحله شناسایی افرادی است که توانایی ایجاد اشتغال را دارند. مرحله بعد آموزش فنی و مهارتی این افراد است.

وی ادامه داد: بعد از آموزش، مددجویان تحت حمایت با انجام مشاوره‌های شغلی به این افراد از طریق ارائه راهکارهای مناسب جهت اجرای طرح‌های اشتغال و بعد از اطمینان از آمادگی فرد متقاضی، به وی تسهیلات متناسب با طرح موردنظر پرداخت خواهد شد.

صادقی با اشاره به اینکه مهم‌ترین بخش، بعد از پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان، نظارت هوشمند بر طرح‌های اجراشده است که در کنار این کار راهنمایی‌ها و مشاوره‌های شغلی موردنیاز به افراد ارائه می‌شود، گفت: در صورت نیاز مددجویان به توسعه طرح‌های اشتغال با پرداخت تسهیلات تکمیلی از آن‌ها حمایت خواهد شد.

انتهای پیام