صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۵۴۷۲
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۰

مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه با تشریح برنامه‌های هفته هلال احمر در استان از اعزام کاروان‌های سلامت در راستای ارائه خدمات درمانی و توزثیع داروی رایگان با هدف آمادگی اعضای تیم‌های درمان اضطرای و تیم‌های واکنش سریع خبر داد.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، فرزین معتمدی، مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه امروز در نشستی با تشریح برنامه‌های این جمعیت به‌مناسبت هفته هلال احمر و صلیب سرخ از اجرای برنامه‌های متنوع در استان طی این هفته خبر داد.

وی افزود: هفته هلال احمر از ۱۶ اردیبهشت ماه با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در ارتفاعات بازی‌دراز با پوشش امداد زمینی، هوایی و اسکان اضطراری و راهپیمایی امدادگران هلال احمر شروع شد.

معتمدی تصریح کرد: مانور‌های مختلفی از جمله امداد جاده‌ای، نجات کوهستان، نصب و راه‌اندازی سامانه بیمارستان صحرایی و اعزام کاروان‌های سلامت در راستای ارائه خدمات درمانی و توزیع دارو رایگان با هدف آمادگی اعضای تیم‌های درمان اضطراری و تیم‌های واکنش سریع داریم.

مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه گفت: چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه خدمات توانبخشی شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتاردرمانی در مرکز جامع توانبخشی در بلوار شهید بهشتی با تخفیف ویزه به عموم مردم ارائه می‌شود.

وی در پایان از تجلیل و تقدیر از خانواده معظم شهدا، تجلیل از بازنشستگان هلال احمر، آغاز عملیات اجرایی پایگاه امداد و نجات شهرستان پاوه، دیدار پرسنل با استاندار و نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، رژه خودرویی و لجستیک امداد و نجات و ارائه قابلیت‌های به روز جمعیت هلال احمر در مقابله با بحران‌ها در این هفته در استان خبر داد.

انتهای پیام